Χαλκιδική: 19χρονος «άδειαζε» εξοχικά σπίτια που ήταν κλειστά λόγω lockdown
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 19χρονος που κατηγορείται για διαρρήξεις εξοχικών κατοικιών των οποίων οι ιδiοκτήτες δεν μπορούσαν να επισκεφτούν λόγω lockdown, στην περιοχή Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός, φέρεται ότι διέπραξε συνολικά 12 διαρρήξεις στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Ο 19χρονος «τρύπωνε» στα εξοχικά σπίτια εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αδυνατούν να τις επισκεφθούν, λόγω της συνεχιζόμενης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό.
Κατηγορείται ότι από 9 κατοικίες απέσπασε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, οικιακά σκεύη και ποσότητες χαλκού και σιδήρου.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Avatar: Fire and Ash»: Οδεύει ολοταχώς προς το ορόσημο του 1 δισ. δολαρίων
13:18
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 21χρονο για αρπαγή και εκβίαση στο Καματερό - Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί
13:09
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι 10 τηλεοπτικές σειρές του 2025 που ακόμα προλαβαίνεις να δεις
13:00
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τζένιφερ Άνιστον - Τζιμ Κέρτις: Το «ευχαριστώ» για τη χρονιά που τους έφερε κοντά και οι «εκπλήξεις» το 2026
12:50
ΧΡΗΜΑ