Κορωνοϊός – Μαλεσίνα: 11 νεκροί τις τελευταίες 19 μέρες
Ανανεώθηκε:
Θανατηφόρα είναι η διασπορά του κορωνοϊού στη Μαλεσίνα, που μετρά 11 νεκρούς τις τελευταίες 19 μέρες, αφού ακόμα ένας κάτοικος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη Μαλεσίνα είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας. Ανάμεσα στους εκείνους που έφυγαν από την ζωή μετά από μάχη με τον ιό, ήταν δύο νέοι άνθρωποι ένας 38χρονος και ένας 44χρονος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου παρατηρείται ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του ιού, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
Η εισαγγελέας ζητεί να διερευνηθούν τα όσα έχουν καταγγελθεί γύρω από τις συναθροίσεις κατοίκων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Μαλεσίνας, αλλά και για τον επίμαχο γάμο που ακολούθησε στις 21 Φεβρουαρίου.
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Παραλίμνιο Σερρών - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
15:51
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κρεμαστή Λακωνίας
15:41
Νέο πλαίσιο για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στην ηλεκτρική ενέργεια - Προστατεύονται οι συνεπείς
15:37
Βούλα: Εγκεφαλικά νεκρός ο 39χρονος μετά το τροχαίο με το ταξί-Η οικογένεια θα δωρίσει τα όργανά του
15:28