ΕΛΛΑΔΑ

Προαναγγελία Αρκουμανέα στη συνάντηση με Ιερώνυμο για σημαντική αύξηση κρουσμάτων σήμερα

Προαναγγελία Αρκουμανέα στη συνάντηση με Ιερώνυμο για σημαντική αύξηση κρουσμάτων σήμερα
Δελτίο τύπου / POOL

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε στην πίεση που δέχεται το ΕΣΥ ενώ προανήγγειλε σημαντική αύξηση ημερήσιων κρουσμάτων σήμερα

«Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» υπογράμμισε ο κ. Αρκουμανέας και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων».

Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, τις επόμενες ημέρες περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων, ενώ επεσήμανε ότι και σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων θα είναι ιδιαίτερα υψηλός.

«Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία» τόνισε από την πλευρά του ο Μακαριώτατος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Μαζί με τον κύριο Αρκουμανέα στη συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο προσήλθαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ καθηγητής Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος και ο Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας ΕΟΔΥ Δρ. Στράτος Γεραγώτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ