ΕΛΛΑΔΑ

Λαϊκό νοσοκομείο: Ουδέποτε διεκόπη η εφημερία

Λαϊκό νοσοκομείο: Ουδέποτε διεκόπη η εφημερία
ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Αναληθή χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του τα περί διακοπής της εφημερίας το νοσοκομείο «Λαϊκό», διευκρινίζοντας πως δεν σταμάτησε να δέχεται περιστατικά Covid.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η εφημερία ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το νοσοκομείο ενώ παράλληλα δόθηκαν οκτώ εξιτήρια.

Την ίδια ώρα, τονίζεται πως έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά.

«Ουδέποτε κατέρρευσε και ουδέποτε διακόπηκε η εφημερία» υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση, και συμπληρώνει ότι επίσης αναληθώς αναφέρεται πως ζητήθηκε προστασία από υποστηρικτικά νοσοκομεία.

Και η ανακοίνωση της διοίκησης του «Λαϊκού» καταλήγει ως εξής:

«Άλλωστε, στις 21:00 το βράδυ είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες. Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη. Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν αναληθώς ότι το Νοσοκομείο μας σταμάτησε να δέχεται περιστατικά Covid κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας, έχουμε να τονίσουμε τα εξής: Η εφημερία 23-24/03/2021 του ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», για τη διαχείριση ασθενών Covid, ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το Νοσοκομείο μας, ενώ κατά τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 8 εξιτήρια.

Έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών, είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid, είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου – και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ και υπήρχε διαρκής παρακολούθηση αυτής. ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡETAI ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ Ή ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Άλλωστε, στις 21:00 το βράδυ είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες. Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη. Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΑ "ΛΑΙΚΟ"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ