Επέτειος 1821: Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ψάλλει τον εθνικό ύμνο - Συνάντηση με αρχηγό ΓΕΕΘΑ
Ανανεώθηκε:
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου, στο γραφείο του με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.
Η Αναστασία Ζαννή θα έχει τη τιμή να ψάλλει τον Εθνικό μας ύμνο, κατά την τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας επί του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, αύριο, Πέμπτη 25 Μαρτίου για την επέτειο της εθνικής επετείου.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την κυρία Ζαννή για την εθελοντική της συμμετοχή στην τελετή, την ευθύνη της οποίας έχει αναλάβει το ΓΕΕΘΑ.
Η Ελληνίδα σοπράνο θα ερμηνεύσει τον Ύμνο εις την Ελευθερία συνοδευόμενη από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ταυτόχρονα θα αποδώσει τιμές άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.
Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 170χλμ/ώρα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
13:37
Εκτός ψηφοδελτίων ο Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - Παραμένω βουλευτής μέχρι λήξη της θητείας»
13:28
Washinghton Post: Ο Τραμπ εξετάζει νέες αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο - Ποιοι κινδυνεύουν
13:17
Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 19 τραυματίες από επιδρομή ρωσικού drone κατά αγοράς στη Νικόπολη
13:08