Lockdown: Κοσμοπλημμύρα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε:
Πλήθος κόσμου «κατέκλυσε» και σήμερα το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και η Λεωφόρος Νίκης, καθώς οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό, για να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης από το κέντρο ως και τα πρώτα ανατολικά προάστια της πόλης κόντευε να «βούλιαξε» από παρέες ατόμων που απολάμβαναν έναν περίπατο, με έναν καφέ στο χέρι, με την αλλαγή της ώρας να ευνοεί, καθώς οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να «επεκτείνουν» το απογευματινό ραντεβού τους.
Πολλοί ωστόσο με… τις μάσκες στα πηγούνια, με τις εικόνες συνωστισμού να προκαλούν ανησυχία, εν όψει της κορύφωσης του τρίτου κύματος της πανδημίας και στην συμπρωτεύουσα.
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό
10:16
Ερευνητές εντόπισαν σπάνιο είδος μυρμηγκιών στην Ιαπωνία όπου όλα τα μέλη είναι… βασίλισσες
10:16
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων - Εκκενώνονται τα δικαστήρια
10:06
Μαρία Τζελέπη: Πώς το Zero Waste HORECA επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που επενδύουν στη βιωσιμότητα
10:00