ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί - μυστήριο στο Περιστέρι: Περισυνελλέγησαν επτά κάλυκες - Ενημερώθηκε το Εκβιαστών

Πυροβολισμοί - μυστήριο στο Περιστέρι: Περισυνελλέγησαν επτά κάλυκες - Ενημερώθηκε το Εκβιαστών
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Τo τμήμα Εκβιαστών ενημερώθηκε για το περίεργο περιστατικό πυροβολισμών στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, με πληροφορίες να αναφέρουν παράλληλα ότι από το σημείο περισυλλέγησαν επτά κάλυκες των εννέα χιλιοστών.

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα πραγματικά αίτια που βρίσκονται πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στις 3:00πμ της Δευτέρας, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον καταστήματος και προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη.

Το κατάστημα λειτουργούσε ως κάβα και το τελευταίο διάστημα ως αποθήκη και τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή, σταμάτησαν έξω από το κατάστημα και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί ενώ αμέσως μετά οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Με το πρώτο φως της ημέρας, στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της σήμανσης ενώ έχουν περισυλλέξει και δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το παρελθόν τόσο του ενοικιαστή όσο και του ιδιοκτήτη του καταστήματος και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν έχουν να κάνουν με μαφιόζικη επίθεση και κυκλώματα εκβιαστών ή με προσωπικές διαφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ