ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οριακή χαρακτήρισε την κατάσταση στην Αχαΐα, όπως επίσης και στα νοσοκομεία, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. 

«Η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή, όπως εξίσου οριακή είναι και η κατάσταση στα νοσοκομεία», ανέφερε χαρακτηριστικά από την Πάτρα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Επίσης, ανακοίνωσε τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου, 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα βρίσκεται σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι Πάτρας. Όπως προσέθεσε, στο κέντρο θα γίνονται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του νέου εμβολιαστικού κέντρου.

Αργότερα, επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, Χαράλαμπο Γώγο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, ο Νίκος Χαρδαλιάς συνομίλησε με μέλη της διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, καθώς και με τους εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ