ΕΛΛΑΔΑ

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Ψευδή τα περί μη διασωλήνωσης ασθενούς λόγω έλλειψης αναπνευστήρων

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Ψευδή τα περί μη διασωλήνωσης ασθενούς λόγω έλλειψης αναπνευστήρων
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Αναστάσιος Μύτογλου, διέψευσε κατηγορηματικά ανάρτηση που έγινε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία ασθενής με Covid 19 δεν διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, λόγω έλλειψης αναπνευστήρων.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μύτογλου αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση. Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμή λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του».

Καταλήγει δε ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ:

«Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ