ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα ποτό take away - Κοσμοσυρροή στην παραλιακή

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα ποτό take away - Κοσμοσυρροή στην παραλιακή

Μπορεί η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται από την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και να μετρά εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά, αρκετοί ήταν, ωστόσο εκείνοι που συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο, στην παραλιακή έξω από γνωστά καφέ – μπαρ χωρίς μάσκες και με καφέ, ποτό ή μπύρα στο χέρι, με το πρόσχημα του take away.

Στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr το απόγευμα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης φαίενται πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα που λειτουργούν υπό το καθεστώς take away, στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως.

Οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα της Θεσσαλονίκης με ποτά take away επέφεραν την επέμβαση της Αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου, που διέλυσε το πλήθος. Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. με μεγάφωνα, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ, πέρασαν από τη λεωφόρο Νίκης. Παραμένει άγνωστο αν βεβαιώθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και μετά τις συστάσεις των αστυνομικών αρκετοί ήταν αυτοί που συνέχισαν για τα επόμενα λεπτά να κάθονται και να πίνουν το ποτό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει, πάνω σε μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν για καθίσματα αλλά και να στέκονται όρθιοι, σημειώνει το GRTimes.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ