ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Στους 19 οι νεκροί στη Μαλεσίνα - Δύο νέοι θάνατοι

Κορωνοϊός: Στους 19 οι νεκροί στη Μαλεσίνα - Δύο νέοι θάνατοι
AP Photo / Thanassis Stavrakis

Μεγαλώνει η θλιβερή λίστα των θυμάτων της Covid -19 στη Μαλεσίνα που μετράει συνολικά 19 θανάτους κατά το τρίτο κύμα της πανδημίας.

Δύο ακόμα ηλικιωμένοι 75 και 73 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο όπου βρίσκονταν διασωληνωμένοι.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η 75χρονη νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ κορωνοϊού στο νοσοκομείο Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Το δεύτερο θύμα της Covid -19 , μια 73χρονη ασθενής, είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ, αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου, μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.

Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στον δήμο Λοκρών, στον οποίο υπάγεται και η Μαλεσίνα, έχει φτάσει στους 30.

Όπως σημειώνει η ίδια τοπική ιστοσελίδα, στα δύο προηγούμενα κύματα της πανδημίας στην περιοχή είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή από κορωνοϊό μόνο δύο άνθρωποι.

Πριν από λίγες ημερες, μάλιστα, είχε πεθάνει ο 85χρονος παππούς της νύφης από τον γάμο της 21ης Φεβρουαρίου ο οποίος θεωρείται ότι είναι αυτός που συνέβαλε καθοριστικά στην «έκρηξη» κρουσμάτων και θυμάτων από κορωνοϊό στην περιοχή της Μαλεσίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ