Κεντρική Μακεδονία: Διευθυντής δημοτικού κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή ο διευθυντής δημοτικού σχολείου σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος συγγενικού του προσώπου, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια του γυμνασίου.
Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας.
Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο 60χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη πριν λίγες μέρες κατόπιν εντάλματος του ανακριτή και ύστερα από έρευνα που προκάλεσε μήνυση της 28χρονης- σήμερα- καταγγέλλουσας.
Ο χρόνος τέλεσης των αξιόποινων πράξεων υπερβαίνει την δεκαετία όταν η καταγγέλουσα ήταν ανήλικη.
Στον υπολογιστή του δασκάλου βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο που βιντεοσκοπήθηκαν εκείνη την περίοδο.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30