Κυψέλη: Έσπασαν αυτοκίνητα και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς μετά το κορωνοπάρτι
Φθορές σε τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα, επιθέσεις με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς, αλλά και δύο συλλήψεις είχε η χθεσινή βραδιά, όταν ομάδα νεαρών, φεύγοντας από την πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου γινόταν κορωνοπάρτι, επιχείρησε να κινηθεί προς την οδό Πριγκιπονήσων και την περιοχή του Γκύζη.
Άγνωστο, μέχρι στιγμής, εάν πρόκειται για αντιεξουσιαστές ή για χούλιγκαν, πάντως οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 200 άτομα, τα οποία, την ώρα που έφευγαν από το υπαίθριο πάρτι που είχε στηθεί στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, δεν δίστασαν να καταστρέψουν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο, προκαλώντας σε τουλάχιστον οκτώ Ι.Χ. σοβαρές υλικές ζημιές.
Όταν τα άτομα έφτασαν στην οδό Παξών και διαπίστωσαν ότι εκεί υπήρχαν δυνάμεις της ομάδας ΔΡΑΣΗ, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
«Βούλιαξαν» από κόσμο οι πλατείες - Προβληματίζουν οι εικόνες συνωστισμού
Έπαιζαν παράνομα φρουτάκια σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Τέσσερις συλλήψεις
11:52
Αστρονόμοι ανίχνευσαν για πρώτη φορά μια βίαιη σύγκρουση νεαρών πλανητών, 11.000 έτη φωτός μακριά
11:52
Σήμερα η απόφαση της Fed για τα επιτόκια - Τι περιμένουν οι αναλυτές
11:42
Μάριος Θεμιοστοκλέους: Χίλιες νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ έως το τέλος της εβδομάδας (vid)
11:41