ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test και των εμβολίων στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test και των εμβολίων στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test και των εμβολίων πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής δεκάδες άτομα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρωμένοι που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν φορούν μάσκα, διαμαρτύρονται για το παρατεταμένο lockdown αλλά και για τη διενέργεια των self test στα σχολεία μοιράζοντας μάλιστα έγγραφα τύπου υπευθύνων δηλώσεων στα οποία αναφέρεται ότι τα self test είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούν να την κάνουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το GR Times, στη διάρκεια ομιλίας, κάποιος εκ των συμμετεχόντων αναφερόμενος στα εμβόλια είπε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο «της νέας τάξης πραγμάτων» επικαλούμενος μάλιστα πολλές φορές τα fake news περί μικροτσίπ.

Μέλη της ομάδας «Ελληνικός Λόγος» κρατώντας ελληνικά σημαιάκια έδωσαν ραντεβού στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου δηλώνοντας ότι δεν θα σταματήσουν να διατρανώνουν την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

«Όχι στα παράλογα μέτρα επιβολής. Όχι στα αμφίβολα εξπρές εμβόλια. Διεκδικούμε τη ζωή μας και την επιβίωσή μας. Όλοι ενωμένοι γονείς και παιδιά μια γροθιά. Όχι στα υποχρεωτικά τεστ στα σχολεία. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», αναφερόταν στο σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ