Ενεργοποιείται την Πέμπτη η κάρτα αλληλεγγύης
Αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να ενεργοποιηθεί για ένατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το ποσό των 17.341.160,00 ευρώ θα πιστωθεί σε 147.967 δικαιούχους της κάρτας σίτισης. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και πιστώσεις για τους 2.657 δικαιούχους που δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις και σε αυτή την πληρωμή λαμβάνουν ποσό που αντιστοιχεί σε επιδότηση τριών μηνών (7η, 8η & 9η δόση).
Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που γίνεται, μέσω της χρήσης αυτής της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70–220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.
SPONSORED
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12
Απορρίφθηκε η έφεση του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Τζαφάρ Παναχί από το Ιράν
21:02
Δημοσκοπήσεις Marc και Palmos: Από 28,1% έως 30,8% η ΝΔ - Σταθερά δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
20:50