ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν άνδρα για επίθεση σε μαθήτριες

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν άνδρα για επίθεση σε μαθήτριες
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Έναν 35χρονο συνέλαβαν στη Νέα Σμύρνη αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος επιτέθηκε με σκοπό να κακοποιήσει δύο μαθήτριες που εκείνη την ώρα περνούσαν από την πλατεία.

Τα δύο νεαρά κορίτσια, μόλις πήγαν στο σχολείο τους, περιέγραψαν στους καθηγητές τους τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Με όση ψυχραιμία μπόρεσαν να διατηρήσουν τα νεαρά κορίτσια μετά την επίθεση, περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή και κυρίως γύρω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης και λίγο αργότερα εντόπισαν έναν άνδρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός έχει απασχολήσει ξανά για παρόμοια αδικήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Μάλιστα, ένα από τα κορίτσια φέρεται να αναγνώρισε τον 35χρονο, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δώσει και επίσημη κατάθεση, καθώς όπως είπαν στους αστυνομικούς, χρειάζονται χρόνο για να ηρεμήσουν από το σοκ της επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ