ΕΛΛΑΔΑ

Novartis: Απάντηση Γιάννας Παπαδάκου στους ισχυρισμούς Μιωνή περί εγκληματικής οργάνωσης

Novartis: Απάντηση Γιάννας Παπαδάκου στους ισχυρισμούς Μιωνή περί εγκληματικής οργάνωσης
Screen Grab/YouTube

Ενώπιον της ανακρίτριας - αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, βρέθηκε νωρίτερα ο  Σάμπυ Μιωνής προκειμένου να καταθέσει για το σκάνδαλο της Novartis.

Ο επιχειρηματίας κατονόμασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως «κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» και στην κατάθεσή του υποστήριξε την μήνυσή του ότι δηλαδή εκείνος, ο συνέταιρός του Άγγελος Μεταξάς και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου έπεσαν θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης επικεφαλής της οποίας ήταν ο κ. Παπαγγελόπουλος και μέλη της ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου, καθώς και ο δικηγόρος Μανώλης Μαργωμένος.

Με δήλωσή της η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου αναφέρει:

«Ο ελεγχόμενος από την Ελληνική Δικαιοσύνη για διάπραξη υποκλοπών και παράνομη χρήση των πρακτικών της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος, Σάμπυ Μιωνής, έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση Προσωπικών δεδομένων.

Όταν τον αναζητούν οι ανακριτές για να δώσει εξηγήσεις κρύβεται πίσω από την διαμονή του στο εξωτερικό. Επιλέγει εκείνος, πότε θα εμφανιστεί δήθεν ως μάρτυρας για να καταθέσει τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του. Χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να φοβάται τις συνέπειες από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ