ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2021: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας

Πάσχα 2021: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIME

Σε ισχύ είναι από την Πέμπτη 22 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά και σήμερα, Κυριακή 25 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αττικής ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο για την Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9:00 μέχρι τις 20:30.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη 13:00 μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.

Ανοιχτά την Κυριακή 25 Απριλίου

Την Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε:

«Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις».

Ανοιχτά θα είναι σήμερα και ορισμένα σούπερ μάρκετ, ωστόσο οι καταναλωτές θα πρέπει να ενημερωθούν από το κατάστημα της επιλογής τους.

Το προτεινόμενο ωράριο είναι από τις 10:00 έως και τις 20:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ