ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Τι αποκάλυψε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο ποινικών

Μένιος Φουρθιώτης: Τι αποκάλυψε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο ποινικών
Screen Grab/YouTube

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου «μίλησε» και αποκάλυψε στις αρχές ασφαλείας πού βρίσκονταν οι δύο ποινικοί που κατηγορούνται, τόσο το βράδυ των πυροβολισμών στο σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, αλλά και το βράδυ της έκρηξης μηχανισμού στο γκαράζ της οικίας του.

Τα στίγματα από τις κεραίες έδειξαν ότι και στις δύο περιπτώσεις ήταν στο σπίτι του παρουσιαστή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας από τους δύο ποινικούς που κατηγορείται είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο όταν πυροβολούσε με το καλάσνικοφ το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, ενώ και ο δεύτερος ποινικός είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο όταν τοποθετούσε τον μηχανισμό στο γκαράζ της οικίας.

Πάντως, σαν να μην έφταναν τα αποτελέσματα από τις κεραίες ήρθε και η κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι που είχε καταγράψει τη διέλευση του αυτοκινήτου κάτοχος του οποίου ήταν ο ένας από τους δύο ποινικούς κατηγορούμενους.

Και μπορεί ως δικαιολογία να είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Εκβιαστών ότι ήταν λογικό να περνά από το συγκεκριμένο σημείο καθώς συνεργαζόταν με τον παρουσιαστή και πήγαινε συχνά στο σπίτι του, όμως αυτό δεν έγινε πιστευτό από τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ