ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Φουρθιώτη: Στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Εκβιαστών οι καταγγελίες Βρούτση

Υπόθεση Φουρθιώτη: Στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Εκβιαστών οι καταγγελίες Βρούτση
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ξεκινά η έρευνα από το Τμήμα Εκβιαστών, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής για την υπόθεση με τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε σχέση με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Πρόκειται για τη δεύτερη έρευνα που γίνεται σε βάρος του παρουσιαστή και θα είχε αρχίσει νωρίτερα, αν το ίδιο τμήμα δεν είχε ασχοληθεί και με την υπόθεση που έφτασε μέχρι την προφυλάκισή του.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συντάξει τον κατάλογο των μαρτύρων που θα καλέσουν και θα ξεκινήσουν από τους υπαλλήλους του υπουργείου και θα φτάσουν μέχρι τον πρώην υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο Γιάννης Βρούτσης είχε μιλήσει για «απαράδεκτο τρόπο, απειλές στο υπουργείο ενώ χαρακτηριστικά είχε αναφέρει για “κλοτσιές στις πόρτες και για υπαλλήλους που έκλαιγαν”».

Ο εισαγγελέας είχε αναθέσει στο Τμήμα Εκβιαστών από την πρώτη στιγμή την προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης, ενώ για κάθε εξέλιξη οι αστυνομικοί θα ενημερώνουν τον δικαστικό λειτουργό, ο οποίος θα δίνει τις εντολές για κάθε επόμενο βήμα.

Υπόθεση Φουρθιώτη: Νέο βίντεο με τον ποινικό που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του παρουσιαστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ