ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Διάρρηξη «εξπρές» - Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ σε 98 δευτερόλεπτα

Χαλάνδρι: Διάρρηξη «εξπρές» - Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ σε 98 δευτερόλεπτα
ΙΝΤΙΜΕ

Διάρρηξη «εξπρές» έκαναν επαγγελματίες διαρρήκτες σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι με λεία ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν ότι ο ένοικος του διαμερίσματος είχε φροντίσει το σπίτι να είναι «καλυμμένο» με κρυφές κάμερες, οι οποίες και απέδωσαν, καθώς έχουν καταγραφεί πεντακάθαρα τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τη διάρρηξη, γυρνώντας από τη δουλειά τους.

Κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι διαρρήκτες διείσδυσαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και αμέσως όπως αποτυπώνεται στα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διέθετε το διαμέρισμα και κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού, όπως αναφέρει το Mega.

Παρότι ο συναγερμός ηχεί, οι διαρρήκτες δεν πτοούνται και γρήγορα πηγαίνουν σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος. Από ότι φαίνεται αγνοούν την ύπαρξη των καμερών που είχαν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία.

Τα δύο άτομα που σύμφωνα με τους αστυνομικούς πρέπει να είναι Γεωργιανοί, παραμένουν μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού για σαρανταεπτά δευτερόλεπτα. Ο ένας από αυτούς θα κινηθεί προς τις ντουλάπες, ενώ ο άλλος θα ψάξει τις υπόλοιπες συρταριέρες που υπάρχουν εντός αυτού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ