ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Τα δακτυλικά αποτυπώματα «πρόδωσαν» τον 22χρονο επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Τα δακτυλικά αποτυπώματα «πρόδωσαν» τον 22χρονο επιδειξία
INTIME NEWS

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 22χρονου πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τις Αρχές να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή που έβλεπαν ξανά και ξανά το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία και λίγο πριν εξαφανιστεί.

Και ενώ, όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή ακόμη κι όταν τον αναγνώρισαν οι γυναίκες των επιθέσεων, μόλις οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Άλλες τρεις γυναίκες από τη Νέα Σμύρνη, Ακρόπολη και Νέο Φάληρο αναγνώρισαν το πρόσωπο του 22χρονου που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί μπροστά τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και στη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι ο ίδιος μένει λίγες πολυκατοικίες πιο δίπλα από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος Έλληνας, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ