ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε και κατήγγειλε τον 22χρονο επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε και κατήγγειλε τον 22χρονο επιδειξία

Ακόμη μια γυναίκα αναγνώρισε και κατήγγειλε τον 22χρονο επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή από την Κύπρο η οποία έστειλε ένα email στην αστυνομία στο οποίο ανέφερε πως ο δράστης είχε προβεί δημόσια σε ασελγείς πράξεις μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020, η γυναίκα βρισκόταν σε μια στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα όταν ο δράστης αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στα μάτια της.

Η ίδια τον αναγνώρισε από το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και το ανέφερε στις Αρχές.

Άλλες τρεις γυναίκες από τη Νέα Σμύρνη, Ακρόπολη και Νέο Φάληρο αναγνώρισαν το πρόσωπο του 22χρονου που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί μπροστά τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και στη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος Έλληνας, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν: «Έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 22χρονου πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τις Αρχές να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή που έβλεπαν ξανά και ξανά το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία και λίγο πριν εξαφανιστεί.

Και ενώ, όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή ακόμη κι όταν τον αναγνώρισαν οι γυναίκες των επιθέσεων, μόλις οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι ο ίδιος μένει λίγες πολυκατοικίες πιο δίπλα από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Συγκλονίζει η νεαρή: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι»

Τις στιγμές τρόμου και την αγωνία που έζησε περιέγραψε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega, όταν ο 22χρονος την ακολούθησε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα».

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα», συνέχισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ