ΕΛΛΑΔΑ

Self test: Πώς θα γίνεται η διάθεσή τους στα φαρμακεία από τη Δευτέρα

Self test: Πώς θα γίνεται η διάθεσή τους στα φαρμακεία από τη Δευτέρα
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ INTIME

Σε διευκρινίσεις για τη διάθεση των self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και στους δικαιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα από την ερχόμενη εβδομάδα, προχώρησε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη θα διατίθενται τα self test μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου ανοίγουν όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Στην ίδια ανακοίνωση, ξεκαθαρίζεται πως οι δικαιούχοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, θα μπορούν να τα παραλάβουν από την Πέμπτη 13 Μαΐου ως και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Ο ΠΦΣ υπενθυμίζει στην ανακοίνωσή του ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self test παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από τις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

«Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα γίνεται δωρεάν διάθεση 2 self tests ΜΟΝΟ στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν 2 self tests από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από το απόγευμα στις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν self tests όπως προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ