ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν στην Αλόννησο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν στην Αλόννησο
Facebook

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αλόννησο όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε με τον σύζυγό της και το μωρό τους στα Γλυκά Νερά.

Στη μια το μεσημέρι θα φτάσει η σορός της άτυχης κοπέλας από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15:00.

Παράλληλα, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή την 14/05/2021.

Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Κατάλαβα ότι ήταν νεκρή όταν με έλυσε η αστυνομία»

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι τους, όπου συνέβη η τραγωδία, ο 32χρονος, φανερά συντετριμμένος, είπε πως συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του δεν ήταν στη ζωή, όταν μίλησε με την αστυνομία, η οποία ήρθε και τον έλυσε.

Όπως είπε, οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί του, και εδώ και τρία 24ωρα πραγματοποιούν συνεχείς έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει πού είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά... Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή, όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος, ενώ για το 11 μηνών μωρό του είπε «η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά».

Σε ό,τι αφορά στις έρευνες της αστυνομίας, σημείωσε πως «Όλα τα στοιχεία τα έχει η Αστυνομία, δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις τρεις τελευταίες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί και δουλεύουν όλη την ημέρα και όλο το βράδυ. Η αστυνομία, το Ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά».

«Δεν έχει περάσει το σοκ. Οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου και 20 άτομα είναι έξω και ψάχνουν», πρόσθεσε.

Πού αναζητούν τους δράστες οι Αρχές

Στις αλβανικές και γεωργιανές μαφίες αναζητούν την αρχή του… νήματος που ενδεχομένως να οδηγήσει στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά οι Αρχές.

Η άγρια φύση ληστείας, που οδήγησε στη δολοφονία μιας νεαρής μητέρας μπροστά στο σύζυγο και το μωρό της, παραπέμπει σε αλλοδαπούς δράστες, όπως εκτιμούσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί που εμπλέκονται στις έρευνες.

Τη μανία των ληστών να κάμψουν την αντίσταση της νεαρής μητέρας που έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο λίγο μηνών μωρό της επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της, ο οποίος έχει προκαλέσει σοκ οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας της έκλεισε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας αφόρητα την κοπέλα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του.

Μάλιστα, όπως διαπιστώνεται, ταυτόχρονα με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής της έφραξε και την μύτη της. Έτσι, η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε υποστηριχθεί το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού με μαξιλάρι, ένα σενάριο που πλέον έχει αποκλειστεί.

Επιπλέον, στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχουν αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως από την δύναμη του ληστή-δολοφόνου της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ