ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν - Με το μωρό στην αγκαλιά ο τραγικός πατέρας

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν - Με το μωρό στην αγκαλιά ο τραγικός πατέρας
Intime/Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε ιδιαίτερα «βαρύ» κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία της άτυχης Καρολάιν, θύμα της αποτρόπαιης δολοφονίας που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης κατά τη διάρκεια απόπειρας διάρρηξης. 

Στη μια το μεσημέρι έφτασε η σορός της άτυχης κοπέλας από την Αθήνα στο νησί της Αλοννήσου, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στις 15:00.

Η σορός, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στον Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Στο πλοίο βρισκόταν και η μητέρα της Καρολάιν, η οποία ήταν συντετριμμένη.

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος πιλότος με την κόρη του στην αγκαλιά.

Την ίδια ώρα στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε τον εφιάλτη.

Ο 32χρονος πιλότος βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.

«Μέσα από τη Λυδία θα είναι πάντα μαζί μας. Θα την έχουμε όλοι πάντα στην καρδιά μας. Να είστε καλά, να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι πολύτιμοι και πρέπει να τους έχουμε κοντά.

Αντίο αγαπημένη μου Κάρολάιν» είπε συντετριμμένος ο 32χρονος πιλότος, σύμφωνα με την ΕΡΤ Βόλου αποχαιρετώντας τη σύζυγό του, στον επικήδειο που εκφώνησε, μέσα στο Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Αυτά τα δύσκολα λεπτά, όλοι στέκονταν και περίμεναν για να αφήσουν λίγα λουλούδια κοντά στο φέρετρο. Στον επικήδειο της διευθύντριας του σχολείου της, συνοψίζονται όλα όσα ήθελαν να πουν για την Καρολάιν, οι περισσότεροι που την έζησαν.

Υπενθυμίζεται πως, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, ανακοίνωσε πως παρέμεινε κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ