Θεσσαλονίκη: Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα η κίνηση οχημάτων προς Χαλκιδική
Αυξημένη είναι από το πρωί του Σαββάτου η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων, χωρίς, όμως, να δημιουργούνται προβλήματα.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γέρμανος, το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, πολλοί Θεσσαλονικείς επέλεξαν να πάνε στην Χαλκιδική, πιθανόν για να κάνουν δουλειές στα εξοχικά τους σπίτια, ενώ ο συννεφιασμένος καιρός κράτησε κάποιους στα σπίτια τους.
«Υπάρχει πνεύμα χαράς και διάθεση για εκδρομή, ο κόσμος το έχει ανάγκη», τόνισε ο κ. Γέρμανος και πρόσθεσε ότι οι άντρες της Τροχαίας βρίσκονται στον δρόμο για να διευκολύνουν την κίνηση.
Μικρότερη είναι η κίνηση προς Καβάλα και Κατερίνη, ενώ χθες 15.274 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς Αθήνα και 13.778 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Η FIFA απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στον Τραμπ - Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ 2026 (Vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10