Θεσσαλονίκη: Μόλις έφυγαν οι αστυνομικοί, ξανάρχισε το πάρτι στην πλατεία
Τα υπαίθρια πάρτι στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη ξανάρχισαν αμέσως μετά την αποχώρηση των αστυνομικών από την περιοχή προκαλώντας νέες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival τα ξημερώματα της Κυριακής, νέοι και νέες συγκεντρώθηκαν πέριξ της ρωμαϊκής αγοράς και διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Υπενθυμίζεται πώς κάτοικοι της περιοχής ήταν εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν την επέμβαση της αστυνομίας προ ολίγων ημερών με σκοπό να δώσουν ένα τέλος στα ολονύχτια πάρτι.
Το απόγευμα του Σαββάτου άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι από τις 00:30 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, η μετακίνηση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και ατομικής κίνησης με κατοικίδιο.
Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή: Live η απάντηση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για την ενεργειακή ακρίβεια
09:30
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν βακτήρια που μετατρέπουν την έρημο σε καλλιεργήσιμη γη μέσα σε 10 μήνες
09:29
Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
09:25
Το ΠΑΣΟΚ «πρεσάρει» την κυβέρνηση για το πρόγραμμα SAFE: Ζητεί στοιχεία και καταγγέλει παλινωδίες, καθυστερήσεις και σφάλματα
09:12