ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Από «κόσκινο» περνούν οι Αρχές τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Γλυκά Νερά: Από «κόσκινο» περνούν οι Αρχές τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από «κόσκινο» περνούν τις τελευταίες ώρες τα πρώτα στοιχεία που φτάνουν στις Αρχές από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί έχουν επενδύσει πολλά στη συγκεκριμένη έρευνα καθώς εκτιμούν ότι οι δράστες που ήταν μέσα στο σπίτι, είχαν τουλάχιστον ένα συνεργό «τσιλιαδόρο», ο οποίος ήταν έξω από τη μονοκατοικία.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πολλά κινητά τηλέφωνα ενεργοποιημένα στην επίμαχη περιοχή και μάλιστα ήδη έχουν εντοπιστεί κάποια που δεν «δικαιολογούν» την παρουσία τους. Τώρα οι αστυνομικοί θέλουν να κλείσουν τον κύκλο των ενεργοποιημένων τηλεφώνων με όριο από τα μεσάνυχτα της επίμαχης νύχτας μέχρι τις έξι το πρωί.

Γλυκά Νερά: Τον «αδύναμο» κρίκο των κακοποιών ψάχνουν οι Αρχές

Έτσι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τα κινητά που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Ανεξάρτητα αν αποτελούσαν τα λεγόμενα «επιχειρησιακά κινητά» τα οποία έσπευσαν να εξαφανίσουν, για τις Αρχές αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πάντως, για το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας είναι σαφές ότι στόχος είναι ολόκληρη η συμμορία που εισέβαλε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ενώ δεν αποκλείεται τον πιο «αδύναμο» κρίκο για την αποκάλυψη της συμμορίας να αποτελέσει ένα από τα δύο άτομα που ήταν στο δωμάτιο του ζευγαριού και απειλούσαν την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ