Θεσσαλονίκη: Φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο - Πέντε μέρες «πάλευε» η οδηγός
Ανανεώθηκε:
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε η ιδιοκτήτρια οχήματος στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή καθώς μόλις άνοιξε την πόρτα βρήκε στο πατάκι του οδηγού ένα... φίδι.
«Την Παρασκευή καθώς σχόλασα από τη δουλειά ανοίγω την πόρτα του οδηγού για να βάλω την τσάντα στο πατάκι του συνοδηγού. Το φίδι ήταν στο πατάκι του οδηγού. Πανικός! Εμφανιζόταν κάθε φορά που έμπαινα εγώ στο αμάξι. Πήγαμε σε τεχνικό για να μας κατεβάσει τη μηχανή και το ταμπλό του αυτοκινήτου. Πέντε μέρες ήταν μέσα» είπε στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε ο Στέλιος Γερολυμάκης, ιδρυτικό μέλος Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ήταν το τέταρτο φίδι μέσα σε λίγες μέρες, ενώ τα υπόλοιπα τρία που αναγκάστηκε να «μαζέψει» από διάφορα σημεία ήταν οχιές.
Στην κ. Δημάκη, η επίσκεψη στον τεχνικό κόστισε 250 ευρώ.
SPONSORED
Προειδοποιήσεις Χέγκσεθ σε Κούβα και Ιράν: «Μην σκεφτούν να μας προκαλέσουν - Δεν θα αντέξουν»
20:08
Ο Φάμελος απαντά στον Πολάκη για Τσίπρα: Είναι το μοναδικό σενάριο συνέχειας του ΣΥΡΙΖΑ
19:58
ΚΚΕ για φωτοβολταϊκό πάρκο στην Πρέβεζα: Εγγυμονεί κινδύνους για κατοίκους, περιβάλλον και μνημεία
19:49
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην έλλειψη στέγης
19:40