Αιδηψός: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στη θάλασσα - Σώος ο 27χρονος οδηγός
Ανανεώθηκε:
Καλά στην υγεία του είναι ένας 27χρονος, που με το ΙΧ αυτοκίνητό του έπεσε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λουτρών Αιδηψού.
Ο 27χρονος κατά δήλωση του έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ μετέπειτα ανασύρθηκε με ασφάλεια στην ακτή με τη βοήθεια παρευρισκομένων ατόμων.
Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για περαιτέρω εξετάσεις.
Από το περιστατικό της πτώσης του οχήματος δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
«Οι πολίτες θα κρίνουν τους δημάρχους για τις επιδόσεις τους» - Μητσοτάκης για deiktesota.gov.gr
20:57
Ισραηλινός στρατός: «Θα βρούμε και θα εξουδετερώσουμε τον Μοτζτάμπα Χαμενεϊ»
20:46
Βλήμα έπεσε κοντά στην πυρηνική εγκατάσταση του Μπουσέρ στο Ιράν
20:38
Τετ α τετ Πιερρακάκη με Fatih Birol - Στην ατζέντα η ενέργεια και η κρίση στη Μέση Ανατολή
20:31