Θεσσαλονίκη: Νεκρό σε βόθρο βρέθηκε βρέφος που αγνοείτο στα Νέα Μάλγαρα
Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο στα Νέα Μάλγαρα.
Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του, η οποία το είχε αφήσει στο σπίτι των παππούδων του για να το φυλάνε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κάλεσε την Πυροσβεστική για την εξαφάνιση του μωρού της λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, αφού είχαν χαθεί τα ίχνη του.
Όπως όλα δείχνουν, το αγοράκι διέφυγε της προσοχής του παππού και της γιαγιάς του που το κρατούσαν και απομακρύνθηκε από το σπίτι. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες, που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το άτυχο μωράκι.
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
03:00
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30