ΕΛΛΑΔΑ

Προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ.: Οι πίνακες μοριοδότησης - Πού θα παρουσιαστούν για τις εξετάσεις

Προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ.: Οι πίνακες μοριοδότησης - Πού θα παρουσιαστούν για τις εξετάσεις
Φωτογραφία αρχείου INTIME / ΥΠΕΘΑ / ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης κατά ειδικότητα των υποψηφίων επαγελματιών οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.).

Οι πίνακες για το Στρατό Ξηράς είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.army.gr, για το Πολεμικό Ναυτικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.hellenicnavy.gr, για την Πολεμική Αεροπορία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.haf.gr και για το Κοινό Νομικό Σώμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epopnom.army.gr.

Οι υποψήφιοι ΕΠ.ΟΠ. μπορούν να ενημερωθούν για το που θα παρουσιαστούν για την έναρξη διεξαγωγής της διαδικασίας των ψυχοτεχνικών - ιατρικών - αθλητικών εξετάσεων.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις επιτροπές, είναι υποχρεωτικό να φέρουν απαραίτητα μαζί τους τα παρακάτω:

- Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

- Το αντίγραφο της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής σας στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ.

- Αρνητικό τεστ κορωνοϊού (PCR ή Radip test ή self test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την πρώτη ημέρα παρουσίασής τους, μάσκα, αντισηπτικό, γάντια.

- Το δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ.ΟΠ που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού (Υπόδειγμα «7» της Προσθήκης «7» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).

- Γραφική ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα).

- Αθλητική περιβολή - περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες).

Τονίζεται ότι η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει τέσσερις συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες.

Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης - δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ