Τρόμος σε παραλία της Αγίας Μαρίνας: Επιτέθηκαν σε γυναίκα και το μετέδιδαν live
Ανανεώθηκε:
Τρομακτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου το απόγευμα της Κυριακής όταν δέχτηκε επίθεση από έξι άνδρες καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της, έμεινε μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό.
Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.
Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.
Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μαλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live σε ιστοσελίδα.
Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.
Τρεις συλλήψεις για εμπρηστικούς μηχανισμούς: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το Νέο Κόσμο
15:42
Καιρός: Με σκόνη, νοτιάδες και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Πότε θα «γράψει» 25άρια το θερμόμετρο
15:30
Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της Ουγγαρίας - «Είμαι εδώ για να νικήσω» είπε ο Ορμπάν
15:26
Πάσχα στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων με σουβλιστά αρνιά, κοντοσούβλια και αντικριστό (pics)
15:10