Ναύπλιο: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε λογιστικό γραφείο
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο δράστης της έκρηξης που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι έξω από λογιστικό γραφείο, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Ναύπλιο.
Όπως γραφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε την πράξη του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των πυροτεχνουργών, η έκρηξη προκλήθηκε από την τοποθέτηση μεγάλου μεγέθους τυποποιημένης κροτίδας που κυκλοφορεί στο εμπόριο και λόγω του κλειστού χώρου δημιουργήθηκε μεγάλης έντασης οστικό κύμα, το οποίο προκάλεσε τις ζημιές.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν και έφτασαν γρήγορα στη σύλληψη του δράστη από κλειστό καταγραφικό κύκλωμα παρακολούθησης και ακολούθησε η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Επίσης, ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτήν την πράξη επειδή είχε προσωπικές διαφορές με τον γιο της λογίστριας.
Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα, ενώ αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.
SPONSORED
Φορολογικές Δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής
01:00
Ποιες οι νέες προθεσμίες που δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ»
00:30
EANA: Τα πρακτορεία ειδήσεων ζητούν ισχυρότερη προστασία απέναντι στην παραπληροφόρηση
23:59
Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων στη Γάζα
23:53