Επικίνδυνος κακοποιός ο δράστης στο Ν. Ηράκλειο για την υπόθεση ναρκωτικών
Ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δράστης, ο οποίος, την περασμένη Δευτέρα, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τοξικομανή, σε διαμέρισμα στο Ν.Ηράκλειο, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών.
Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία δύο αστυνομικών, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το 1990. Ο κακοποιός παραβίασε πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ημέρα του συμβάντος ο δράστης μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Οδυσσέως 21 πυροβόλησε ένα άτομο, τραυματίζοντάς τον στο στόμα. Σημειώνεται ότι ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.
Μετά την συμπλοκή, η αστυνομία έφθασε στο σημείο, εισέβαλε στο διαμέρισμα, όμως ο δράστης της επίθεσης είχε προλάβει να διαφύγει. Εντός της κατοικίας υπήρχαν ποσότητες ναρκωτικών. Ο τραυματίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
02:00
Οι αλλαγές στην προστασία πρώτης κατοικίας - Πότε τίθενται σε ισχύ
01:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε και πώς θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες
00:30
Τουλάχιστον 30 νεκροί σε επίθεση συμμορίας στην Αϊτή
23:57