ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Καταρρέουν όλα όσα είχε πει ο 32χρονος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Καταρρέουν όλα όσα είχε πει ο 32χρονος για τη δολοφονία της Καρολάιν
INTIME/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καταρρέουν ένα προς ένα όσα είχε πει στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος για τις συνθήκες της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά. 

Ο 32χρονος βρίσκεται έως αυτήν την ώρα με δύο αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών σε ένα χώρο και εξετάζεται, με τους αστυνομικούς να τού έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν παίρνουν πια ως δεδομένα όσα τους είχε πει και ότι θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια στα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Και δεν είναι μόνο το κινητό-ρολόι της 20χρονης Καρολάιν που είχε καταγράψει παλμούς την ώρα που με βάση την περιγραφή του πιλότου η κοπέλα ήταν νεκρή, αλλά όπως προκύπτει η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του ίδιου έχει καταγράψει το επίμαχο διάστημα να κάνει βήματα μέσα στο σπίτι, ενώ θεωρητικά είχε πει ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Κατά τα λοιπά, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει διευκρινίσεις και για άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, όπως κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι.

Επιπλέον, νέο φως στην υπόθεση ρίχνουν οι πληροφορίες ότι τελικά δεν ήταν και τόσο αγαπημένο το ζευγάρι και ότι η 20χρονη είχε αρκετές φορές εκφράσει τη θέλησή της να φύγει από τον 32χρονο και να χωρίσουν.

Νωρίτερα, η αστυνομία έκανε μια λιτή τηλεοπτική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ειδικότερα, η αστυνομία εξήγησε για ποιον λόγο έσπευσε να μεταφέρει στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν, τα «νέα στοιχεία που έχουν προκύψει δεν μπορούσαν να περιμένουν» και «ο 32χρονος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσαν: «Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο στην Αθήνα ο 32χρονος σύζυγος του θύματος».

«Περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», τονίστηκε.

Στη συνέχεια, αναλύθηκε η διαδικασία μεταφοράς του 32χρονου από την Αλόννησο στην Αθήνα και από εκεί στη ΓΑΔΑ. «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ, για να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ