Κυπαρισσία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πυροσβέστη που επέστρεφε από κατάσβεση πυρκαγιάς
Ανανεώθηκε:
Θύμα τροχαίου έπεσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας 52χρονος πυροσβέστης, στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 52χρονος πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης επέβαινε σε όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας, το οποίο επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας Μεσσηνίας.
Κάποια στιγμή ο 52χρονος κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα και τότε παρασύρθηκε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στην συνέχεια ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, θα διενεργηθεί προανάκριση και ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 52χρονου.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56