Τραγωδία στη Βιάννο: Εντοπίστηκε νεκρός ο 87χρονος που αγνοείτο εδώ και μία εβδομάδα
Τραγική κατάληξη είχε ο ηλικιωμένος αγνοούμενος από τη Βιάννο Ηρακλείου, στην Κρήτη. Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 13:00 το Σάββατο από πολίτη, βάζοντας τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση και σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους συγχωριανούς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το άψυχο σώμα του 87χρονου Α.Π. βρέθηκε σε σημείο αρκετά κοντά στο χωριό του, την Κάτω Βιάννο.
Τα ίχνη του ηλικιωμένου άνδρα είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο (12/06). Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 87χρονος, ο οποίο διέμενε μόνος του στο χωριό, ξεκίνησε για να φτάσει στην Άνω Βιάννο, ωστόσο δεν κατόρθωσε να φτάσει στον προορισμό του.
Την Κυριακή (13/06) η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον αδερφό του και ξεκίνησαν οι έρευνες για την αναζήτησή του στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων αστυνομία, ΕΜΑΚ και εθελοντές, ενώ εκδόθηκε και silver alert.
SPONSORED
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή το Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
06:00
Δικαιοσύνη: Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία, δικαστικές αίθουσες από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
05:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου
04:00
Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
03:00