ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καρολάιν: Ακόμα και τις βέρες τους εξαφάνισε ο 32χρονος πιλότος

Δολοφονία Καρολάιν: Ακόμα και τις βέρες τους εξαφάνισε ο 32χρονος πιλότος
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακόμα και τα κοσμήματα της δολοφονημένης από τον ίδιο γυναίκας του εξαφάνισε, κρύβοντάς τα στο ντεπόζιτο της μηχανής του ο 32χρονος πιλότος.

Στους αστυνομικούς είχε πει ότι δήθεν οι ληστές, εκτός από τα χρήματα που πήραν, τα οποία βρήκαν μέσα σε ένα κουτί παιχνιδιών, από το σπίτι έλειπαν και τα κοσμήματα της γυναίκας του.

Η αλήθεια, όμως, ήταν, όπως μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε, ότι πήρε τις βέρες τους, ένα δαχτυλίδι της Καρολάιν κι ένα μενταγιόν και τα έβαλε αρχικά στο ντεπόζιτο της μηχανής του και λίγες ημέρες αργότερα τα έβγαλε και τα πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως είπε, φορούσε γάντια, για να μην αφήσει αποτυπώματα και κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών που θα έκαναν έρευνα αργότερα, μετά την καταγγελία του για τους δήθεν ληστές.

Οι βέρες τους ήταν, όπως είπε, στο σαλόνι, μέσα σε ένα κουτί μαζί με το δαχτυλίδι και το μενταγιόν και δεν δίστασε ούτε στιγμή, όχι μόνο να πάρει και να τα κρύψει στο ντεπόζιτο, αλλά μετά να τα πετάξει και στα σκουπίδια.

Χρήματα, έτσι κι αλλιώς, στο σπίτι δεν υπήρχαν κι αποφάσισε να εξαφανίσει κι αυτά τα λίγα κοσμήματα, για να κάνει ακόμη πιο πιστευτή την ιστορία του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ