Πετράλωνα: Μαρτυρία για τον βιασμό της καθαρίστριας - «Χτυπημένη, τρομαγμένη, ζητούσε βοήθεια»
Ανανεώθηκε:
Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μια καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, όταν κάποιος την άρπαξε, τη βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντάς την στο διαμέρισμά του επί ώρες διηγήθηκε ένας από τους ανθρώπους που την έσωσε.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1, την ώρα που η 50χρονη γυναίκα καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.
Ο άνδρας που την έσωσε συνέχισε λέγοντας: «Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».
«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».
Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».
Μιχαηλίδου για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη: Το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη είναι καθολικό
19:20
Χίος: Πέντε συλλήψεις για το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς – Ταυτοποιήθηκε κύκλωμα διακινητών στη Σμύρνη
19:12
Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Το Ιράν αποθηκεύει ουράνιο για κατασκευή πυρηνικών όπλων
19:05
«Μην ταξιδεύετε σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη»: Σύσταση του γαλλικού ΥΠΕΞ για την κατάσταση στο Ιράν
19:00