«Όχι άλλη γυναικοκτονία»: Συγκέντρωση έξω από την Ευελπίδων για την Καρολάιν
'Εξω από την Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.
Κρατώντας πανό που γράφουν «όχι άλλη γυναικοκτονία» και «μας σκοτώνουν, καμία γυναίκα λιγότερη», ο κόσμος στέλνει μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών, μετά το έγκλημα έχει συνταράξει το πανελλήνιο.
Ο 32χρονος πιλότος έφτασε στα Δικαστήρια με μια μεγάλη πομπή από τζιπ της αστυνομίας και εισήλθε στο κτήριο συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και φορώντας λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ο καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα.
Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων αποδοκίμασε τον κατηγορούμενο.
«Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή» φώναζε ο κόσμος.
Η απολογία, που είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, τελικώς αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 12:30 το μεσημέρι.
Έρχονται 108 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Σεπτέμβριο - Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή
14:38
Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Κύματα «καταπίνουν» ολόκληρα χωριά - 17 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι
14:26
Ανοίγει και πάλι η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
14:24
Νετανιάχου προς Τραμπ για Ιράν: «Καμία συμφωνία δεν είναι εφικτή με αυτούς τους άγριους»
14:22