Σε ρυθμό 2,6 εκατ. ευρώ απόψε το ΤΖΟΚΕΡ
Ανανεώθηκε:
Χωρίς μεγάλο νικητή επί οκτώ συνεχόμενες κληρώσεις, το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 2,6 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Από το πρωί, οι παίκτες καταθέτουν τα δελτία τους στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και διαδικτυακά στο tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.
Η κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app.
Τυχερός «5άρης» στα Τρίκαλα κέρδισε 152.823 ευρώ
Ο τελευταίος μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αναδείχθηκε στην κλήρωση της 1ης Ιουνίου.
Έκτοτε έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλα τζακ ποτ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού τρεις τυχεροί παίκτες έχουν κερδίσει συνολικά 360.730 ευρώ. Στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής βρέθηκε ο τελευταίος τυχερός «5άρης» του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 152.823 ευρώ.
Το τυχερό δελτίο παίχθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα.
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32
Δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές δαπάνες από το Ισραήλ παρά την εκεχειρία στη Γάζα
10:20