ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Φύσσα κατά Κυριάκου Βελόπουλου – Έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής

Μάγδα Φύσσα κατά Κυριάκου Βελόπουλου – Έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την προστασία του Προέδρου της Βουλής  Κωνσταντίνου Τασούλα ζητά με επιστολή της η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος διακινεί στον δημόσιο χώρο μια ψευδή πληροφορία που στρέφεται προσωπικά εναντίον της και κατ’ επέκταση εναντίον της οικογένειάς της.

«Τις τελευταίες βδομάδες ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος "Ελληνική Λύση" υποστηρίζει στις τηλεοπτικές του εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δήθεν έχω λάβει αποζημίωση 800.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο για τη δολοφονία του γιου μου. Πρόκειται, βέβαια, για ένα χοντροκομμένο ψέμα».

Η Μάγδα Φύσσα υπογραμμίζει ότι αν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ασκήσει μέχρι σήμερα αγωγή αποζημίωσης ούτε έχει λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.

«Η πληροφορία αυτή διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου. Αλλά ακόμα και τότε, εκείνοι που διέπραξαν αυτή την αθλιότητα υποχρεώθηκαν σε αναδίπλωση και εξαφάνισαν από το διαδίκτυο τις σχετικές συκοφαντικές πληροφορίες» συνεχίζει η κ. Φύσσα.

Στην συνέχεια της επιστολής της η Μάγδα Φύσσα παραθέτει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κυριάκου Βελόπουλου στα οποία αναφέρει ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση 800.000 ευρώ,

«Θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου. Σας καθιστούμε κοινωνό της αλήθειας και σας καλούμε να λάβετε κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων» καταλήγει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ