Σεισμική δόνηση 4 βαθμών Ρίχτερ ανοικτά της Νισύρου
Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της Νισύρου το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 10 χλμ. και επίκεντρο που υπολογίζεται στα 25 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της Νισύρου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Υπενθυμίζεται ότι από το ίδιο επίκεντρο, στις 1:30 μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής είχε σημειωθεί ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έγινε αισθητή σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να υπάρξουν ζημιές.
Όπως είχε δηλώσει στο CNN Greece o Διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσιμος Παπαδόπουλος, η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο.
Έρευνα για τις διασυνδέσεις του Τζέφρι Επστάιν με την Πολωνία θα διεξάγει η Βαρσοβία
22:00
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό
21:52
Τραμπ: «Έχω ανάγκη να κερδίζω τις εκλογές για το εγώ μου»
21:48
Έτοιμη η Αβάνα για διάλογο «χωρίς πιέσεις» με την Ουάσιγκτον δηλώνει ο πρόεδρος της Κούβας
21:39