ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αγνοείται η τύχη 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας

Κρήτη: Αγνοείται η τύχη 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας
INTIME

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των Χανίων, για την εξαφάνιση μιας 29χρονης Γαλλίδας, η τύχη της οποίας αγνοείται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Κισάμου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 29χρονη, η οποία έκανε διακοπές μόνη της στο νησί, επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής.

Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Κρήτη για την πατρίδα της στις 28 του μήνα, κάτι το οποίο δεν έγινε, γεγονός που εντείνει την ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε μετακινηθεί στην περιοχή του Κριού Σελίνου και θεωρείται ως πιθανόν να το άφησε εκεί προκειμένου να μεταβεί περπατώντας προς το Ελαφονήσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ