ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε - «Χτενίζουν» τα Χανιά οι Αρχές

Κρήτη: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε - «Χτενίζουν» τα Χανιά οι Αρχές
«Χαμόγελο του παιδιού»

Εντατικές είναι οι έρευνες των Αρχών στα Χανιάγια τον εντοπισμό μιας μιας 29χρονης Γαλλίδας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις 24 Ιουνίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να βοηθήσει στις προσπάθειες εντοπισμού της εξέδωσε missing alert με τη φωτογραφία και τα στοιχεία της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

gallida-kriti.jpg
«Χαμόγελο του Παιδιού»

Χάθηκαν τα ίχνη της

H Βιολέτ Γκιγκανό που έκανε μόνη της διακοπές στην Κρήτη, εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι της Κρήτης, στις 24/6/2021, εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι της Κρήτης.

Μία 29χρονη Γαλλίδα υπήκοος, η οποία έκανε μόνη της διακοπές στην Κρήτη, αγνοείται τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 29χρονη, επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής.

Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Κρήτη για την πατρίδα της στις 28 του μήνα, κάτι το οποίο δεν έγινε, γεγονός που εντείνει την ανησυχία.

Βρέθηκε το αυτοκίνητό της - Χτενίζουν τη περιοχή οι αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε μετακινηθεί στην περιοχή του Κριού Σελίνου και θεωρείται ως πιθανόν να το άφησε εκεί προκειμένου να μεταβεί περπατώντας προς το Ελαφονήσι. Στο όχημά της βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτ – μπαγκάζ, συμφωνα με την ert.gr. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εντοπισμού αγνοούμενου έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost, οι αρχές χρησιμοποιούν drones, εκπαιδευμένο σκύλο ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές που «χτενίζουν» όλη την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως και το Ελαφονήσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ