ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Οικόπεδο στο όνομά του αγόρασε ο συζυγοκτόνος έξι μέρες πριν τη δολοφονία

Γλυκά Νερά: Οικόπεδο στο όνομά του αγόρασε ο συζυγοκτόνος έξι μέρες πριν τη δολοφονία
ΙΝΤΙΜΕ

Νέες αποκαλύψεις για τις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της μητέρας της άτυχης κοπέλας, έξι μέρες πριν το αποτρόπαιο έγκλημα είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στο όνομά του από τα χρήματα της οικογένειας της 20χρονης.

Παράλληλα, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της «ψυχολόγου» της Καρολάιν αποκάλυψε πως η νεαρή είχε πει στον καθ' ομολογία δράστη ότι θέλει να χωρίσουν πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Η κ. Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη ο πιλότος όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Καρολάιν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε:

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του στέρησε το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες».

Σε δήλωση του στον ANT1 πριν λίγες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ενώ για την κηδεία ισχυρίστηκε πως: «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ