Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε:
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης. Η κυκλοφορία από τη διασταύρωση Επανομής προς και από τον Τρίλοφο που είχε διακοπεί, αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ.
Από τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων δόθηκε το «πράσινο φως» για την επιστροφή των παιδιών στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως Δομή προσωρινής φιλοξενίας ανήλικων προσφύγων και είχε εκκενωθεί αρχικά για προληπτικούς λόγους.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Η πυρκαγιά έθεσε σε συναγερμό τις αρχές καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν είκοσι πυροσβέστες με δέκα οχήματα.
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00