Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πανόραμα Βούλας
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Πανόραμα Βούλας.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκονται όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών που ξέσπασαν χθες στη χώρα, με πιο κύρια αυτά σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο , Βαρνάβα και Στύρα Εύβοιας, ενώ για την τελευταία φωτιά η αστυνομία προχώρησε και σε μία σύλληψη.
Συγκεκριμένα άνδρας ηλικίας 57 ετών συνελήφθη χθες, 10 Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού στην αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χαμηλοβούνι, Στύρων Ευβοίας, που προκάλεσε συναγερμό στον μηχανισμό πυρόσβεσης και έκαψε σημαντική έκταση καλλιεργούμενης και δασικής περιοχής.
Πρόκειται για ένα αγρότη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήγε να βάλει μπροστά ένα φορτηγάκι, αλλά από σπίθες που πετάχτηκαν από την εξάτμιση άρπαξαν φωτιά χόρτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Βερολίνο: Ισλαμιστής ο δράστης που έπεσε με λευκό βαν πάνω σε πλήθος στο φεστιβάλ - Μία νεκρή
07:16
Τα καύσιμα «καίνε» τις διακοπές - Πόσο κοστίζει το ταξίδι με το αμάξι σε δέκα τοπ προορισμούς
07:10
Ρεκόρ ζήτησης για την ελληνική αγορά πολυτελών κατοικιών - Πάνω από 6 δισ. το πρώτο εξάμηνο
07:07
Καιρός: Aίθριος καιρός - Μικρή άνοδος του υδραργύρου
07:00